Bliv aktiv i Militærnægterforeningen


Der er masser af muligheder for at være aktiv i MNF. Her kan du se, hvilke aktiviteter vi har i gang i øjeblikket. Men kun fantasien sætte grænser, så hold dig ikke tilbage.

Internationalt arbejde
Danmark er blandt de lande i verden, der behandler militærnægtere bedst. Derfor føler vi en moralsk forpligtelse til at hjælpe militærnægtere i andre lande. I øjeblikket fokuserer vi på at hjælpe militærnægtere fra Serbien og Tyrkiet. Her laver vi f.eks. pressemeddelelser, støtteaktioner og underskriftsindsamlinger.
Vi støtter også militærnægtere i andre lande – f.eks. Israel og Grækenland. Her begrænser vi os dog til at sende protestbrev til myndigheder støttebreve til de – ofte – fængslede militærnægtere.

Sessionsaktioner
Når der er session, stiller vi os foran indgang og deler pjecer ud til dem, der møder op. De fleste er glade for at få en pjece med ind og nogle stiller et par spørgsmål. Der er session overalt i landet, så du kan sagtens være med, selvom du ikke bor i Københavnsområdet. Vi har en liste over hvor og hvornår, der er session. I København er der session næsten hver eneste dag.

Kontordrift
Vores kontorer i Århus og København skal bemandes. I Århus har vi åbent mandag til fredag mellem 12 og 15 og i København holder vi åbent tirsdag og torsdag mellem 18 og 20. På kontoret besvarer vi henvendelser fra folk, der ringer eller skriver. De fleste skal have tilsendt materiale, så der er altid brug for en ekstra hånd til at pakke. Der masser af andre småopgaver med at læse og arkivere post, ajourføre adressekartoteker o.s.v.
Det er rart, hvis du tegner dig for en fast dag, men du kan sagtens nøjes med at komme en gang eller to om måneden.

Motionsløb
Nogle gange om året tilmelder vi os et motionsløb og stiller op i vores karakteristiske nægter T-shirts. Det er god reklame for nægtersagen og vi får god motion ud af det. Du behøver absolut ikke være eliteløber for at være med – vi er både gode og dårlige løbere. Og der er distancer fra 5 til 42 km.

NB-redaktion
Redaktionen har masser af ideer til artikler – f.eks. interviews med kendte nægtere eller beretninger om begivenheder i udlandet. Så du behøver bare at have lyst til at skrive.
Det kan også være du har lyst til at tegne, tage billeder eller lave layout. Der er brug for dig under alle omstændigheder.

Indsend kuponen eller send et e-brev til MNK@FRED.dk. Du kan også ringe 32 57 67 25 - indtal navn og telefonnummer på vores døgnåbne telefonsvarer, hvis du ringer uden for åbningstiden.


 
porto

 
MNF
Dronningensgade 14
1420 København K.

Jeg vil gerne være aktiv – kontakt mig om, hvordan jeg kan være med til:

 Internationalt arbejde
 Sessionsaktioner
 Kontordrift
 Motionsløb
 NB-redaktion

Navn:
Adresse:
Postnr./by:
Tlf.:
E-postadresse:
______________________________________________
______________________________________________
______________________________________________
______________________________________________
______________________________________________